Massage
Thai Yoga Massage

med Line Bangsbo

Thai yoga massage udføres i en meditativ tilstand. Behandlingen benytter sig både af statiske og dynamiske metoder. Gennem tryk, stræk og vuggende bevægelser bringes kroppen ind i en afslappet tilstand.

Denne tilstand inviterer til en direkte oplevelse af din krop og din vejrtrækning. Din krop får mulighed for at helbrede sig selv, ved at slippe muskelspændinger og steder hvor energien er blokeret. På den måde kan kroppen vende tilbage til en harmonisk tilstand hvor du kan opleve en behagelig, fri fornemmelse i kroppen. Både muskler, led og energibaner bliver rørt og frigjort af massagen.

Thai yoga massage fokuserer på mennesket som helhed, med krop, energi, følelser, tanker og ånd. En session starter med en snak om dig og din krop, for at få en fornemmelse af, om der er særlige områder, vi skal arbejde med.

Thai yoga massage er for alle, og behandlingen tilpasses den enkelte og massagen foregår med tøj på. Tag gerne blødt behageligt tøj på, som du kan røre dig i.

Priser: 750 kr. for 1,5 time.
Datoer: Se ledige tider i booking under “Behandling”.
Spørgsmål: linebangsbo@gmail.com

Trine
Yin Yoga Massage

Med Trine Mee Sook

Yin yoga massage er kort beskrevet yin yoga, som bliver udført på dig! Det er det bedste fra yin yoga, thai-massage og akupressur i skøn forening, og baseret på TMC (Traditional Chinese Medicine) har det en frigørende effekt på vores QI (Prana/livsenergi).

I en yin yoga massage føres din krop blidt igennem lange, dybe stræk som strækker kroppens bindevæv, og som får livsenergien til at flyde mere frit i kroppen. Der bruges også lidt tid på at afspænde meridianpunkterne i ansigtet, skuldre og læn.

Yin yoga massage giver kroppen og sindet, og ikke mindst bindevævet og nervesystemet, mulighed for at give endnu mere slip – og gøre afspændingen tilsvarende dybere end i en almindelig yin yoga klasse. Der arbejdes både på forsiden og bagsiden af kroppen og strækkene sker hele tiden i harmoni med den tilstand,  du er i på den pågældende dag. Yin yoga massagen foregår i blødt og behageligt tøj, præcis som når du praktiserer Yin Yoga og et par rene, varme strømper.

Trine underviser i Hatha og naturligvis også Yin Yoga hos Yoga på Vesterbro. Læs mere om Trine her: www.meesookyoga.dk

Priser: 600 kr. for 1 time og 750 kr. for 1,5 time.
Tider: Se ledige tider i booking under “Behandling”.
Spørgsmål: trine.meesook@gmail.com
BOOK HER


1:1 Yoga & Body Work

Med Nanna Wagner Nielsen

En 1:1 session med Nanna tager udgangspunkt i dine behov. Mange af os går rundt med mindre skavanker eller ting, vi ønsker at forbedre. Her har du mulighed for at arbejde med dig selv med fuld fokus på dine behov.

Nanna har mange års erfaring med yoga og meditation og har en bred vifte af værktøjer, hun benytter sig af. Hun har gennem tiden arbejdet med alt fra sportsskader, kronisk smerte, stress og så simpelt et behov som afspændning.

Om du ønsker et pusterum fra hverdagen, at forbedre din forståelse for kroppen eller har en specifik problematik, du ønsker at arbejde med, vil vi i fællesskab skabe et lille program med en række værktøjer, som du også kan tage med dig hjem og arbejde videre med.

Nanna underviser i yin yoga og meditation hos Yoga på Vesterbro og du kan læse mere i hendes underviserprofil.

Priser: 750 kr. for 1,5 time.
Tider: Se ledige tider i booking under “Behandling”.
Spørgsmål: nanna@pathoftheheart.dk
BOOK HER


Privatyoga

Hos Yoga på Vesterbro tilbyder vi privatyoga i hyggelige og indbydende omgivelser. Vi har en bred undervisergruppe, der hver især kan tilbyde privatyoga med særlige specialiseringer.

Til en privat yogatime er der fuldt fokus på dine behov. Vi tilbyder yoga til både fysiske og psykiske problematikker, så som skader, stress og andre belastninger. Det kan også være, du er helt ny til yoga og gerne vil introduceres til det i trygge rammer eller har brug for at få frisket din praksis op.

Uanset hvad dine ønsker er, er du velkommen til at skrive en mail til kontakt@yogavesterbro.dk.
Priser: 750 kr. for 1 time, 1000 kr. for 1,5 time.