Undervisere på Yoga Vesterbro

louiseLouise Grønbeck

Louise er en passioneret yogainstruktør med flere års erfaring og 2000 undervisningstimer bag sig. Louise er indehaver af yogastudiet, som hun administrerer og underviser i til dagligt.
Hun er uddannet i Indien ved Yogalife (500hr.) i Hatha yoga, og har løbende efteruddannet sig i Danmark og udlandet i Yin yoga, Anusara, Vinyasa og Yogatherapy. Hun har derudover læst anatomi og fysiologi, og har særligt specialiseret sig indenfor Yin yoga med Sarah Powers og Paul Grilley, som er grundlæggerene af Yin yoga.

Nanna Wagner Nielsen

Nanna er en nomadisk yogalærer, som har haft stor glæde af at rejse og undervise i Europa og på Bali. Hendes undervisningsstil er udforskende og bærer præg af en stor nysgerrighed omkring krops-bevidsthed og vores sanselighed. I sin undervisning inviterer Nanna til at praktisere med nærvær, forundring og med ønsket om at skabe en kærlig relation mellem krop, tanker og sind. Hendes udgangspunkt er et ønske om en fornemmelse af balance og harmoni, så yogapraksissen kan nære og støtte hverdagen. Nanna har studeret, undervist og skabt events på verdensplan og har utallige undervisningstimer bag sig. Hun elsker at dele sin kærlighed til yogaen i sin daglige undervisning, på workshops, retreats og yogalæreruddannelser.

Sophie Dupont

Sophie er certificeret kundaliniyogalærer med en 220+ timer uddannelse fra The International School of Kundalini Yoga (i – SKY). Derudover er Sophie uddannet Astanga lærer (200 timer) og har i de sidste fire år undervist i Vinyasa Flow. I sin undervisning lægger Sophie vægt på åndedrættet som en bro imellem krop og sind og en måde hele tiden at skabe forbindelse indadtil. Åndedrættet er en essentiel vej til indsigt og kan hjælpe os til at give slip på fortiden og fremtiden og hvile i det nu vi er i. Sophie tilstræber at skabe et uhøjtideligt rum, hvor der er plads til at undersøge, hvor yogaen tager os hen, mentalt og fysisk, med en kærlig og udfordrende indstilling, vi kan bruge udenfor yogamåtten.

louiseLine Bangsbo

Lines undervisning er humoristisk og legende og altid på udkig efter øget kropsligt nærvær. Hun har undervist i yoga i seks år, og har de sidste tre år holdt talrige workshops og retreats med akroyoga, yoga, meditation og thaiyoga massage. Line er passioneret omkring samspillet mellem krop og sind, har en bachelor i psykologi fra Københavns Universitet, elsker at sidde til indianske svedehytteceremonier og tror på at sandheden skal findes et sted midt i mellem og lige i hjertet hos hvert eneste menneske.

louiseCatrine Rose Lange

Catrine har dyrket yoga siden det forrige århundrede og tog sin fundamentale yogauddannelse på Costa Rica v/ Nosara yoga institute i 2009. Hun har derudover uddannet sig i Yin yoga, Yoga terapi, Åndedræts terapi og Peter Levins, Somatic Experience uddannelse. Hendes passion for kroppens fundamentale udtryk, giver sig til kende i hendes undervisning, hvor hun stræber efter at få dig til at mærke kroppens autentiske rytme, intimitet og styrke. Udover hendes passion for yoga arbejder hun som fysiologisk kropsterapeut og har derfor en dyb forståelse for anatomi og fysiologi. Catrine er pt. på barsel.

louiseLars Damkjær

Lars har undervist yoga i 16 år og har blandt andet haft sin egen ayurvedaskole i Sri Lanka. Han har en kandidatgrad i kommunikation og sociologi, er uddannet mindfulness instruktør (mbsr 300 timer), coach og yin yogalærer hos Sarah Powers (80 timer) og Jo Phee (115 timer) samt videreuddannet i bl.a. yogaanatomi. Han har stor erfaring med arbejdet omkring stress, hvilket flere af hans yoga- og meditationstimer tager afsæt i. Lars er forfatter til bøgerne “Samadhi”, “Mindre stress, mere nærvær” og “Lykkeridder”. Læs mere om Lars her: www.larsdamkjaer.com

louiseSandra Heavey

For Sandra er yoga en vej til fysisk og mental sundhed. Hun har praktiseret yoga i 18 år og undervist de sidste tre. I 2007 startede hun på Hamsa yoga 1. uddannelse og har sideløbende deltaget i talrige workshops og retreats i Danmark, Italien og Indien.
Sandras undervisning har fokus på åndedræt og flow, hvor hele kroppen bliver arbejdet igennem for at blive stærk og smidig og med forhåbningen om, at give eleverne et mentalt pusterum fra hverdagen.

louiseTrine Mee Sook

Trine forelskede sig i yoga for næsten 15 år siden. Dengang var hun studerende på Kunstakademiet i København, hvor der var yogaundervisning hver tirsdag. For Trine er yoga den ultimative måde at komme til stede i kroppen på – og hun forsøger i sin undervisning at skærpe denne kropsbevidshed og nærvær hos sine elever.
Hun er uddannet fra Hamsa Yoga Studio (200 timer) og er siden da fortsat med at videreuddanne sig – senest inden for Yin Yoga og Yin Yoga Massage.
Iøvrigt har Trine siden 2013 undervist den ugentlige yogaklasse inde på Kunstakademiet, og hun har sideløbende med sin yogaundervisning også en praksis som billed- og performancekunstner. Læs mere om Trine her: www.meesookyoga.dk

louiseIllona Marquard

Illona er certificeret kundaliniyogalærer med en 220+ timer uddannelse fra The International School of Kundalini Yoga (i-SKY) et er uddannet i Yin Yoga hos Jo Phee. I sin undervisning bestræber hun sig på at skabe et rum der balancerer indre nærvær og fordybelse med fysisk fordybelse og transformation. Hun har en baggrund i asthanga vinyasa yoga, meditation og østlig kampkunst, som hun har praktiseret intensivt i mere end 10 år. Hun er desuden uddannet i ayurvedisk yogamassage. Ved siden af yogaen er Illona uddannet Cand. Mag i Visuel Kultur. Læs mere på anjaliyoga.dk

Frederikke Sofia Krogh

Friederikke er uddannet i Hatha (500 timers v/Insight Yoga), Teen yoga, Restorativ yoga og har en immersion i Yin Yoga. For Friederikke er yoga en rejse, der inviterer os til at mærke og møde os selv, verden og livet lige der, hvor vi er. En mulighed for at være os selv med alt, hvad det indebærer. Hendes undervisning rummer både styrkende fysiske øvelser, blidere og åbnende stræk samt afspænding, åndedræt og meditation. Ud over at undervise i yoga er Friederikke uddannet terapeutisk lifecoach og arbejder i en chatrådgivning for unge piger og på Den Caribiske Højskole.