Vågen & afslappet

Få ro på i den travle juletid

MEDITATIONSWORKSHOP

D. 16. december kl. 14.30-17

Vi vil bruge denne eftermiddag i december på at få skabt en forunderlig meditativ tilstand af at være både vågen og afslappet. Ved at være mere tilstede i øjeblikket med accept, tilladelse og en fornemmelse af at kunne give slip, kan vi opleve vågenhed og klarhed.

Særligt december er en tid, hvor vi kan blive overvældede af alt det, vi skal nå at gøre og alle de forventninger, vi stiller til os selv og andre. Ved at give slip på energetisk stagnering i form af tanker og følelser koblet op på fortiden og fremtiden, kan vi opleve mere frihed og lethed og måske få en mere afbalanceret juletid.

I en hverdag med gøremål og præstation kan det være en kunst i sig selv at få stilnet støjen fra omverdnen, så der rent faktisk er overskud til at lytte til vores egne behov og lyster. Derfor er der her er en invitation til 2.5 times selvforkælelse, hvor der er tid til at tjekke ind med dig selv.

Vi vil benytte åndedrætsteknikker, meditation og ukompliceret bevægelse.

Workshoppen undervises på engelsk.

Underviser: Nanna Wagner
Dato:
 Lørdag 16. december
Tidspunkt: 14.30-17.00
Pris: 300 kr. inkl. snacks og te (250 kr med månedskort)
Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk 

Happy New (Yin) Year

Sæt intentioner for det nye år

NYTÅRSWORKSHOP

D. 31. december kl. 10-12.30

Nytåret er den tid og dag på året hvor vores opmærksomhed på samme tid er både tilbageskuende og fremadretttet. Vi står midt i mellem noget levet og noget endnu ikke erfaret.

Trine Mee Sook vil derfor gerne invitere dig til en nytårsworkshop på selveste nytårsaftensdag, hvor vi tager os tid til at fejre det forgange år og sætte personlige intentioner for det nye.
Formiddagen byder på blide, frigørende bevægelser, meditativ yin yoga – og en nytårsmedtiation, hvor vi hver især sætter vores intention for det nye år.

På nytårsworkshoppen giver vi os selv plads til det indadvendte og det udadvendte, til yin og yang – og vi slutter formiddagen af med snacks og en lille nytårsskål.

Alle er velkomne. Kom i behageligt tøj, som er let at bevæge dig i. Og medbring gerne et par varme strømper og en ekstra trøje, så du ikke bliver kold i yin yoga-delen.

Underviser: Trine Mee Sook
Dato:
 31. december
Tidspunkt: 10.00-12.30
Pris: 300 kr. inkl. snacks og nytårsskål (250 kr. med månedskort)
Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk 

Vejen til nyt liv

Bliv stærk og klar til fødslen

FORLØB

Nyt forløb starter d. 5. januarr kl. 15.00-16.30

Gravidyoga øger dit fysiske og mentale overskud og forbereder dig til fødslen. Gennem yoga flows, åndedrætstræning og meditation opbygger vi styrke, mentalt fokus og øget kropsbevidsthed. Formålet er, at skabe fundament for en god graviditet og en positiv fødselsoplevelse, hvor du kan stole på din krop og mærke, hvad der er rigtigt for dig og dit barn.

Gravidyoga er en pause i hverdagen, hvor du kan genoplade energien, berolige nervesystemet og forbinde dig med dit barn i maven. Du vil lære teknikker til at slappe af, som hjælper med at bevare energien under graviditeten og til fødslen, når du skal spare på kræfterne mellem veerne.

I slutningen af forløbet vil du lære, hvordan du kan at bevæge dig under vearbejdet, smertelindrende massage og fødestillinger.

Illona er uddannet til gravidyogalærer hos Uma Dinsmore-Tuli, som har brugt 20 år på at udvikle feminin og styrkende yoga for gravide og kvinder. Hun er selv mor til Balder, som blev født i sommeren 2016.

På kurset får du:  

• Yoga, der styrker din gravide krop og forbereder dig fysisk og mentalt til fødslen.
• Træning af din bækkenbund og indre mavemuskler, som hjælper dig både før under og efter fødslen
• Viden om fødestillinger og bevægelser under vearbejdet.
• Åndedrætstræning som kan berolige nervesystemet og hjælpe dig med at håndtere smerte under fødslen
• Afspænding og pleje af din gravide krop
• Forskellige former for meditation og chanting som træner sindet og opløfter humøret.
• Bedre kondition og kropsbevidsthed, som giver dokumenteret nemmere fødsel.
• Viden om, hvordan du kan tilpasse en eksisterende yogapraksis til din gravide krop

Tilbagemeldinger fra elever:

“Jeg har virkelig nydt Illonas timer. Hun har en fantastisk energi og lægger niveauet perfekt, så man kan være med, men også bliver udfordret.” – Charlotte

“Jeg vil anbefale forløbet til alle gravid – den bedste måde at træne at komme lidt ned i tempo og være nærværende med det hele” – Matilde

Illona er en dedikeret og dygtig underviser, der har skabt et forløb som både er fysisk udfordrende og fuld af kvindepower men også giver plads til en mere indadvendt og sensitiv energi. Jeg vil klart anbefale det til alle!” – Julie

Tilmelding

Gravidyogaforløbet sælges samlet, så du har mulighed for at opbygge viden om bevægelser og åndedræt, som du kan bruge i graviditeten og under fødslen. Hvis der er 1-2 datoer, du ikke kan komme, er du velkommen til at kompensere ved at komme på det næste forløb uden beregning. Dette kan aftales med Illona. Tidligere elever, som allerede kender undervisningen, har mulighed for at købe drop-ind.

Dato: Start 5. januar (5 gange)
Nuværende forløb løber frem til 15. december. Tidligere elever kan stadig booke drop ind.
Tidspunkt: Fredage 15.00-16.30
Pris: 600 kr. for alle fem gange
Spørgsmål til forløbet: illona@yogavesterbro.dk / 26 15 76 24
Spørgsmål til booking: kontakt@yogavesterbro.dk 

Udforsk dit potentiale

Meditationsforløb

KURSUS

Start torsdag d. 11. januar kl. 19.30-21.00

Udforsk dit potentiale er et forløb, hvor vi kigger på, hvordan meditation kan nære, støtte og inspirere vores hverdag. Vi vil dykke ned i forskellige meditationsteknikker og undersøge hvilken form, der er til gavn for den enkelte og understøtter en fornemmelse af helhed mellem krop, tanker og sind.

Hver session vil inkludere introduktion til en eller flere meditationsteknikker. Vi bruger tiden sammen på at praktisere og der vil også være mulighed for at dele sin oplevelse med gruppen.

Ønsket er, at meditation ikke længere er en ting, vi tror, vi skal mestre. Hensigten er, at meditation og meditativ bevidsthed bliver en naturlig del af livet og kan bidrage med klarhed og glæde til hverdagen og dens aktiviteter.

Alle er velkomne uanset erfaring.

Dato: Start 11. januar (4 gange)
Tidspunkt: Torsdage 19.30-21.00
Pris: 550 kr. for alle fire gange (475 kr. med månedkort)
Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk 

Stilhedsdag

En hel dag offline kun for dig

WORKSHOP

D. 28. januar kl. 10-16

Intentionen med en stilhedsdag er at skrue ned for meget af den “støj”, som vi til daglig omgiver os med, som fx internet, telefon, tv, smalltalk osv., og i stedet dedikere os til træning af nærværet gennem meditativ praksis.

En stilhedsdag inviterer til at give plads til fordybelse og stabilisering af nervesystemet og herfra skabe et fundament for indsigt. Når den udenomsstøj, vi er vant til distraherer os, fjernes, har vi nemmere ved at opdage uudforskede områder, fx det at mærke vores krop. Vores andre sanser intensiveres også, og vi kan opleve dufte, smage og visuelle indtryk med større nærvær.

Stilheden vil også gøre det tydeligere, hvad der trækker os væk fra nuet, og vi vil med større opmærksomhed og bevidsthed kunne arbejde med disse udfordringer. Stilheden kan med andre ord give os en slags opvågnen både til nuet og til egne mønstre og tendenser.

Deltagerne guides i løbet af dagen gennem blid yin og hathayoga, meditationer, afspænding og diverse mindfulness øvelser.

Der serveres en sund frokost, te og snacks.

Underviser: Lars Damkjær
Dato:
 28. januar
Tidspunkt: 10.00-16.00
Pris: 600 kr. inkl. froskost, te og snacks
Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk